Opinie naszych gości

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.4Średnia Opinia

9.8 Eugeniusz / Mysłowice 11 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: ładny pokój, czysty i zadbany obiekt, duży taras, bezpłatny parking, miły personel, smaczne posiłki Nasze SPA: strefa wellness bez dodatkowych opłat i dostępna bez ograniczeń
10 MILENA / Nowe Miasteczko 07 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: Pyszne jedzenie, miła obsługa, pięknie umiejscowione Nasze SPA: Dostęp do sauny i basenu, zabiegi
10 Urszula / Szczecin 28 kwiecień 2017 Opinia o Hotelu: Wszystko w czasie pobytu swiatecznego bardzo mi sie podobalo.Jezeli bedzie okazja napewno tu wroce Nasze SPA: Nie korzystalam z zabiegow wiec onich nic nie moge powiedziec
10 Jerzy / Opole 28 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Spokój Nasze SPA: Miły i taktowny zespół
8 Maja / Szczecin 28 luty 2017
8.5 Mariusz / Poznań 24 luty 2017 Opinia o Hotelu: Dla dzieci jest pokój zabaw, na siłowni można pobiegać na bieżni i pograć w ping ponga. Pokoje Komfort zasługują na swoją nazwę. Na wyżywienie nie można narzekać, śniadanie w formie bufetu więc każdy powinien coś znaleźć dla siebie. Obiady wybiera się z pośród dwóch dań dzień wcześniej na śniadaniu i dla 97kg faceta wystarczały no ale wiadomo to jest kwestia głodu i prywatnych wymagań. Nasze SPA: Basen mały ale dla zabawy z dziećmi w sam raz. Sauna po nartach jak zawsze jest niezbędna więc można było korzystać do woli.
8.5 Teresa / Błonie 21 luty 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo ładne, czyste pokoje. Częsta wymiana ręczników. Dobre jedzenie. Nasze SPA: Z zabiegów nie korzystaliśmy. Dostępność Spa od 8 do 22.
10 Jolanta / OBORNIKI ŚLĄSKIE 01 luty 2017 Opinia o Hotelu: Hotel, wyżywienie, personel i pokoje zasługują na 10 z plusem. Wszędzie czyściutko, śniadanie zaskoczyło nas ogromem potraw, w basenie czysta woda bez przytłaczającego zapachu chloru. Po prostu super. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy.
9.2 Izabela / Rydułtowy 30 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Miła obsługa, smaczne jedzenie, bogate menu, czystość, otoczenie hotelu. Nasze SPA: Sauna, basen
10 Elżbieta / Biedrusko 26 październik 2016 Opinia o Hotelu: Przemiła obsługa Nasze SPA: Dokładnie wszystko...polecam
9.7 grażyna / wieluń 06 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: Wspaniale uczciliśmy urodziny,super niespodzianka w pokoju,elegancka i bardzo smaczna kolacja we dwoje,bardzo miła obsługa hotelowa.Jesteśmy wypoczęci i zrelaksowani bo to spokojne , ciche i piękne miejsce. Myślę ,że jeszcze tu wrócimy! Nasze SPA: Mogliśmy korzystać z basenu, sauny i jacuzzi bez żadnego tłoku!Zabiegi rewelacja,kąpiel perełkowa i masaż dały całkowite odpręzenie,a pani wykonująca te zabiegi bardzo miła i sympatyczna. Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy.
9.3 Miriam / Wrocław 06 maj 2016 Opinia o Hotelu: widoki, atmosfera Nasze SPA: nie brałam udziału
10 Bartłomiej / Świnoujście 08 luty 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo miły wypoczynek... Zawsze wszystko na wysokim poziomie. Pozdrawiam do zobaczenia.
9.7 Ryszard / Wisła Wielka 05 listopad 2015 Opinia o Hotelu: Piękne położenie wspaniały basen i dżakuzi Nasze SPA: Wszystkie zabiegi były super
10 Jolanta / Zielona Góra 13 październik 2015 Opinia o Hotelu: Wszystkie rzeczy w Ewie są idealne :) po raz kolejny mogłam to sprawdzić Nasze SPA: Zabiegi są rewelacyjne a ich wykonywanie na najwyższym poziomie :)
9.7 Elżbieta / Wrocław 19 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: położenie hotelu miła obsługa spokój Nasze SPA: profesjonalny personel basen ,jaccuzi
9 Marzena / Zielona Góra 13 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Miła obsługa i fachowy personel Nasze SPA: Miła obsługa i fachowy personel
9.3 Katarzyna / Nowa Sól 22 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: romantyczna kolacja super! słodka niespodzianka i wystrój pokoju hotelowego rewelacja! Przemiła obsługa Nasze SPA: masaże w wykonaniu p. Danusi "rozruszały" nam kręgosłupy, woda w basenie i jaccuzi w rewelacyjnej temperaturze
10 Weronika / Linia 09 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko rewelacja.! Bardzo miła atmosfera, obsługa bardzo sympatyczna. Panie sprzątające dbały o czystość w pokojach. Pyszne jedzenie! W przyszłości na pewno jeszcze Państwa odwiedzimy! ;) Pozdrawiamy serdecznie, Weronika i Przemek
9 Jadwiga / Łódź 07 lipiec 2015
9.3 Bartłomiej / Świnoujście 02 marzec 2015
9.3 Bartłomiej / Świnoujście 02 marzec 2015
9.8 Ewa / Krapkowice 03 luty 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjazna i miła kadra,hotel przytulny,uroczo położony.Polecam !
10 BARBARA / SIENIAWA ŻARSKA 22 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: basen, sauna, spa, obsługa-profesjonalna, bardzo przyjazna, miła. Przywitanie lampką wina, czysty, pachnący pokój i łazienka-Bardzo nam się tutaj podobało.
9.2 Arkadiusz / Bogatynia 09 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Duży pokój, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa i atmosfera, cisza, zaplecze spa,
10 Edyta / Jelenia Góra 09 grudzień 2014 Opinia o Hotelu: Miła obsługa hotelu, czystość obiektu i pokoi, smaczne jedzenie- wspaniała kuchnia, Nasze SPA: Zabiegi, miły personel czystość basenu
8.7 KARL / Kerpen/Niemcy 21 wrzesień 2014
9 Tomasz 11 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: miła i profesjonalna obsługa Nasze SPA: korzytliśmuy tylko z basenu i jacuzzi, generalnie ok
8.7 Gregor / Rastatt 23 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Sniadanie,czystosc,obsluga. Nasze SPA: masage,gimnastyka,
10 katarzyna / Tarnowskie Góry 07 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Miła i gościnna atmosfera , bardzo dobra jakość obsługi , smaczne wyżywienie. Nasze SPA: Zabiegi wykonywne profesjonalnie.
9.8 PIOTR / BOLESŁAWIEC 03 maj 2014 Opinia o Hotelu: drobiazgi które okazują się strzałem w dziesiątkę np.pojawienie się drugiej karty win w dniu kanonizacji Jana Pawła II poświęconej dla miasta Wadowice rodzinnej miejscowości Karola Wojtyły . Wyżywienie lekkie pożywne duże porcje .Zupy godne pochwały nie ograniczona ilość. Śniadania to dobry początek dnia Nasze SPA: Standard godny tej klasy hotelu. Dla nas liczyła się dostępność
8.5 Jerzy / Wrocław 25 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: Położenie, okolica, parking, dojazd, wyżywienie, czystość, spokój Nasze SPA: Fajny basen ale mógłby być nieco większy do pływania, jakuzzi ok, sauna ok, z zabiegów nie korzystaliśmy
9.2 Ewa / Świdnica 06 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miła atmosfera, pyszne jedzenie. Nasze SPA: wysoka kultura osobista osób wykonujących zabiegi, profesjonalizm
9.7 Renata / Zawidów 03 grudzień 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa, informacje zamieszczone w internecie pokrywają się z rzeczywistością, posiłki bardzo smaczne, czysto i elegancko - polecam znajomym Nasze SPA: profesjonalna obsługa, atmosfera sprzyja relaksowi - super
9.5 jolanta / szczecin 22 listopad 2013 Opinia o Hotelu: polozenie obiektu,cisza,mila atmosfera .profesjonalna obsluga Nasze SPA: Dyskretna,kompetentna kadra o wysokich umiejetnosciach
10 Edyta / Bobrowice 05 listopad 2013 Opinia o Hotelu: wszystko
10 Edyta / Bobrowice 08 październik 2013 Opinia o Hotelu: obsługa bardzo miła Nasze SPA: sympatyczny personel i wysoka jakość
10 Stanisława / Zgorzelec 02 październik 2013 Opinia o Hotelu: wszystko było "OK" Nasze SPA: zabiegi były wykonywane bardzo dobrze - bez zastrzeżeń.
9.5 Bożena / Jawor 10 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa hotelu,w każdej sytuacji mogę na nich polegać ( korkociąg ,świeży ręcznik ,taxi ,bilety na gondolę - nie są problemem).Wyżywienie urozmaicone ,dużo warzyw ,owoce.Zawsze tu dobrze wypoczywam ,regenerując ciało i ducha. Nasze SPA: Zabiegi wykonywane punktualnie ,fachowo,bez pośpiechu,obsługa niezwykle uprzejma.Można skorzystać z porady w wyborze zabiegów.
9.8 Agnieszka / Torzym 09 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Pokój, restauracja, otoczenie hotelu i widoki, bardzo smaczne jedzenie i miła obsługa Nasze SPA: profesjonalnie wykonane zabiegi, możliwość dopasowania godzin zabiegów
9.2 adam / modena 28 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Mila i profesjonalna obsluga całego personelu!!!! Nasze SPA: Swietna kadra fizjoterapistow!!!
10 Katarzyna / Tarnowskie Góry 26 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Spokój , cisza , profesjonalna obsługa. Nasze SPA: Profesjonalizm pracowników , miła atmosfera.
10 Edyta / Bobrowice 20 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: wszystko Nasze SPA: wszystko
9.3 Marta / Lubień 19 sierpień 2013
10 Katarzyna 17 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: pokoje, jedzenie, cudowny sloneczny taras Nasze SPA: czystość, miła obsługa
10 Irena / Sępów 21 maj 2013 Opinia o Hotelu: Profesjonalna i miła obsługa, bardzo smaczne jedzenie. Nasze SPA: Zabiegi były na bardzo wysokim poziomie, byłam bardzo mile zaskoczona, że udało nam się skorzystać ze wszystkich zabiegów w ciągu trzech dni!
10 Katarzyna 27 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: Obsługa Nasze SPA: Basen, Jazzu, Sauna, masaż
10 DOROTA / Poznań 07 listopad 2012 Opinia o Hotelu: bogaty księgozbiór biblioteczny (w razie niepogody można poczytać dobrą książkę; świetnym rozwiązaniem jest też możliwość podjechania busem do Świeradowa Zdroju Nasze SPA: przyjechałam z bólem stawu kolanowego a wyjechałam ze zdrowym kolanem ; zabiegi krioterapii na kolano trafione w 10; to dzięki Pani Danusi Fizykoterapeutce, która świetnie masowała
10 Leszek / Czaplinek 10 wrzesień 2012
7.7 Agnieszka / Poznań 30 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Otwartość, przyjazność personelu. Nasze SPA: Sympatyczna i kontaktowa Pani masażystka.
9.8 Michał / Poznań 21 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Fenomenalna i bardzo przyjazna obsługa.
9 Daniel / Wrocław 14 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Milo, cicho, spokojnie. Jak ktos szuka takiego miejsca, to dobrze trafil. Nasze SPA: Dosc duza gama zabiegow, wszystko profesjonalnie.
9.7 Jadwiga / Toruń 23 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Oferta hotelu tożsama z rzeczywistością. Hotel położony w pięknym miejscu, cisza i spokój. Pokój duży, dobrze wyposażony, wszystko było sprawne. Obsługa miła i dbająca o wypoczywających. Otrzymaliśmy szczegółowe informacje o atrakcjach okolicy, dodatkowo mapy i foldery. Niespodzianką była dość dobrze wyposażona biblioteka na miejscu.
9.8 adam / boguszów-gorce 09 maj 2012 Opinia o Hotelu: posiadanie psa
9.2 Anna / Raszówka 05 maj 2012 Opinia o Hotelu: Obsługa bardzo profesjonalna. Przemiłe Panie służące pomocą w każdej chwili. Położenie uzdrowiska pierwsza klasa, cisza, spokój i przepiękny widok. Nasze SPA: Bardzo podobało mi się planowanie zabiegów. Godziny na tyle elastyczne żeby każdy mógł wybrać sobie to co mu pasuje. Zabiegi wykonywane profesjonalnie. Obsługa przemiła.
10 Jolanta / Zielona Góra 17 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Wszystko ładne, czyste, dobrze zorganizowane, miły i ciepły wystrój wnętrza Nasze SPA: Polecam kąpiele borowinowe i zabieg borowinowy stóp, w całym spa spokojna, kameralna atmosfera pozwalająca na relaks i odprężenie, sympatyczna obsługa
9.3 Jadwiga / Szczecin 17 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Pobyt bardzo miły zarówno dla dorosłych jak i dzieci. Bardzo podobał mi ukłon w stronę klienta jeśli chodzi o dzielenie obiadokalcji na dwa posiłki - zupa o wczesniejszej porze, drugie danie później. Jest to ważne szczególnie przy pobycie z dziećmi, kiedy rozłożenie posiłków w czasie jest rozwiązaniem opymalnym. Ogólnie bardzo udany pobyt. Nasze SPA: Sauna, basen, jacuzzi dostępne, bez tłoku. Z zabiegów nie korzystaliśmy, więc nie mam opinii na ten temat.
10 Adam / Słupca 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: otoczenie hotelu, wyżywienie, luksusowe pokoje Nasze SPA: basen
8.2 Liliana / Poznań 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Czysty, ładny, pokój i łazienka Nasze SPA: Bez zarzutu
9 Krzysztof / Szczebrzeszyn 16 kwiecień 2012
10 Malgorzata / Gniezno 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Wszystko na najwyższy poziomie. Przemiła obsługa. Bardzo smaczne ( i w duzych ilościach) posiłki. Rodzinna atmosfera .Zadnych zastrzeżeń Nasze SPA: Niestety nie miałam mozliwości skorzystać z typowych zabiegów SPA. Sauna, jacuzzi oki, basen mogłyby byc troche wiekszy, ale zważywszy na wielkośc obiektu - oki.
8.5 Tomasz / Jelenia Góra 14 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemna obsługa Nasze SPA: Profesjonalne i miłe podejście do klienta
9.3 Iwona / Chwalęcice 14 grudzień 2011
8.5 Zbyszko / Krzywiń 09 grudzień 2011
9.2 Malgorzata / Suchy Bór 08 grudzień 2011
9.8 Sławomir / Kłodzko 01 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: wszystkie Nasze SPA: wszystkie
8.3 Bogumiła / Głogów 31 sierpień 2011
9.7 danuta / gdansk 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Wszystko bez zarzutu ! Nasze SPA: Wszystko !
8.2 Jarosław / Miedzylesie 02 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Przyjemna atmosfera, wymiana ręczników na żądanie, nie ma różnicy w obsłudze Polaków i Niemców, których jest faktycznie dużo ale sympatyczni i nieuciążliwi
9 Wiesław / Kamieniec 26 maj 2011 Opinia o Hotelu: Cisza, spokój - urocza okolica. Wspaniałe miejsce na romantyczne spacery. Byliśmy dwa dni a czujemy się odprężeni jakby to trwało co najmniej 2 tygodnie. A co najważniejsze w ciągu 2 dni przeżyliśmy jakby 4 pory roku- śniegowy puch w maju to wielka atrakcja. Nasze SPA: Za wiele nie korzystaliśmy ale następnym razem przy gorszej pogodzie wiemy, że jest zaplecze i nie można sie nudzić w czasie pobytu.
9 ELZBIETA / GUBIN 26 maj 2011